(Åbo Akademi-inloggning)

Tomtejakten

Vad är Tomtejakt??

Tomtejakt är en fest som ASK anordnar vid Stugan i Pargas. Tomtejakt går ut på att man i lag på 4 personer söker efter tomtar och troll i skogen.

Vad är Tomtar och Troll??

Tomtar, de man söker efter, är Kossu-flaskor iklädda ett rött tyg. Troll är också flaskor iklädda rött tyg men dessa ska undvikas för innehållet i flaskan är H2O...

Hur anmäler man sig till Tomtejakten??

Man pratar med sina vänner och fixar ett lag som man sen anmäler sig på listan som finns på ASK:s anslagstavla.

När är tomtejakten??

Tomtejakten ordnas kvällen innan glöggrundan, alltså månasdsskiftet november -december. Buss ordnas vanligtvis från Axelia. Tomtejakten pågår ca. tre timmar och man åker lokaltrafiksbussarna tillbaks till Åbo.

Vad kostar då tomtejakten??

Tomtejakten kostar ca. 10-15€/pers och i priset ingår vanligtvis deltagaravgift, en punch, en ärtsoppsportion och transport till Pargas samt alla tomtar och troll man hittar.

Allmänna regler för tomtejakten:

Man deltar i fyra personers lag. Alla deltagare tar på sig halaren och en ficklampa med. Efter tomtejakten lottas en kossu ut till alla de som tar hem en tom flaska från skogen. All sprit som hittas ska drickas upp i skogen, allt man hittar i dryckesväg tillfaller alltså laget. Man tar inte med egen sprit till Stugan. För att ha möjlighet att hitta de gömda flaskorna ute i naturen så får alla lag EN karta med flaskorna utmarkerade. Efter tomtejakten serveras mat och glögg till deltagarna och bastubadandet tar fart.

Evenemang Evenemang feed

21.11 - Ex-tempore "chill take a pill" - sitz
22.11 - Tomtejakt E-släpp
24.11 - DaTe höstmötessitz

Händelsekalender Kalender
November - 2017
M T O T F L S
   1 2 3DaTe + Vocalis Halloweensitz 4Privat sitz 5
6 7 8 9Norgesitz 10 11 12
13 14 15 16 17MM08+provning 18 19
20 21Ex-tempore "chill take a pill" - sitz 22Tomtejakt E-släpp 23 24DaTe höstmötessitz 25 26
27 28 29 30